Jag önskar mig...luktsudd =/

Ja, nu är det nog dags att uppdatera lite. Min födelsedag kommer allt närmare och närmare och jag börjar på allvar planera lite. Det är ganska kul faktiskt =) Folk frågar vad jag önskar mig och det är lika jobbigt varje gång. Att jag är en liten toffel som är ganska modest sitter djupare rotat än jag trodde. Jag tycker helt enkelt att det känns konsigt att folk ska anstränga sig för min skull.

Att fundera på vad jag önskar mig är en rätt jobbig sysselsättning ("buhu å dina vägnar" tänker du säkert nu, men det är faktiskt inte så lätt!). Det ligger nog lite teknik bakom det. Hedvig vet precis hur man gör. Hon svarar! Visst låter det enkelt? "Vad önskar du dig?" "En stor, vit väska med gulddetaljer". Simple as that. Klappat och klart. Och hon har fått med alla detaljer i en och samma mening. Det går ju inte att feltolka.

Sen är det lite svårt också med vad jag faktiskt önskar mig. Att säga "jag önskar mig en mascara" känns liksom lite tråkigt på nåt sätt. När man ändå fyller år kan man ju lika gärna slå på stora trumman. Å andra sidan vill jag inte att folk ska förknippa min artonårsdag med något jobbigt och ansträngande. Jag vill att alla ska ha a mothafocking blast!

Själv gilar jag att anstränga mig när jag ska hitta presenter. Att rusa runt halva stan en lördag för det har jag inget emot alls. Dels för att Stockholm inte är så pjåkigt ;) och dels för att jag älskar när folk blir riktigt glada för var jag har hittat på åt dem.

I Borås undanber man sig. Alltså; "jag vill inte fira min födelsedag, ge mig ingenting." Fast det tror jag inte alls har med att man inte vill att folk ska anstränga sig för en att göra, snarare tvärtom. Jag undrar om de medvetet tänker på att man anstränger sig tre gånger så mycket för att ordna något bra. Först och främst hitta en dödligt bra present (man vill ju inte vara den som kommer utan och som faktiskt följer födelsedagsbarnets önskan, hujedamig), nästan som för att tävla om titeln "kolla vad jag är omstänksam, jag köper en dunderpresent  trots att h*n sa att h*n inte ville ha". Sen måste man ordna en överaskningsfest så att födelsedagsbarnet inte ska kunna komma och (absolut helt ovetande såklart, host, host) säga; "Men det hade ni verkligen inte behövt" fastän h*n menar; "tur för er att ni faktiskt ordnade en fest".

Deras förklaring till detta är att de inte orkar hålla nåt kalas, men herregud den tjänsten kan man väl göra sig själv en gång om året, och om inte för sig själv så i alla fall för sina vänner och sin släkt? Orkar man ha fest? - kanske inte. Orkar man festa? - Oja = Orkar man festa så ska man orka ha festen. Det tycker jag i alla fall.

Hela det här med att undanbe sig tycker jag är jättelöjligt för födelsedag har man bara en gång om året och det kan inte finnas någon människa under  25 som är riktigt i huvudet om man under normala omständigheter inte vill fira sin födelsedag. Alla vill få lite uppmärksamhet ibland. Att säga man inte vill det är att ljuga sig själv rätt upp i ansiktet. Dessutom tror jag inte att det alls handlar om ork utan snarare om att göra sig märkvärdig fast det enda man är, är helt jävla vanlig eftersom alla gör likadant.

För det ska ni veta att när jag fyller 18 så blir det fest hemma hos mig. Eller snarare förfest innan vi går ut på krohohogen! Benvenuti =D


Lördag dag

Hej på er
Då var det lördag och jag har bara denna dag och imorgon på mig att ta vara på min ledighet för sen blir det jobb ända fram till skolstarten. Hittills har jag inte varit så duktig på det dock. Har ätit frukost och sen pluggat bil. Sitter med körkortsboken och blir argare och argare för varje gång. Så mycket som man kunde ha strukit ur den! "Du får inte köra om ifall det kommer en bil i mötande körfält" "Barn leker och tänker inte på att bilar kommer" "Blinda ser inte, så håll uppsikt åt dem" Tell me something I don't really know"... Så nu fick jag dryga av mig lite =P

Ute är det varmt och lite soligt så när jag har klämt de sidor jag planerade ska jag ut och sola lite tänkte jag. Senare ikväll blir det tjejkväll med Sanna  och Louise hemma hos henne. Det blir kul! Hon jobbar som en tok så vi får stressa ner henne lite. Det ska nog gå bra =P

Nej, ha det så bra.

Puss

Ballerinafrulle

God morgon på er
Gick upp ganska tidigt imorse och åt lite frukost med mig själv framför TVn. Sen dess har jag suttit på ungefär samma plats ovh dessutom hunnit med att knapra i mig några ballerinakex och dricka té. Senare ska jag möta Sanna och fika inne i stan. Äntligen är det lite soligt ute. Fett nice ju =) Ska måla naglarna igen också. De får bli orangea idag. Jag är lite baksugen också. Har lust att baka muffins eller nåt.

Ikväll kommer Louise förbi och sover över här så då hittar vi på nåt trevligt. Nu ska jag fixa lite med designen och kolla om det går att ändra lite =P
Puss

The Mist

Nu är det kväll

Idag har jag varit inne i stan och tittat lite. Jag och mamma fikade och gick sen och tittade runt lite. Slutade med att vi hamnade i gamla stan innan vi blev trötta och åkte hem. Käkade lite och mötte sen upp Sanna för att gå på bio. Vi såg The Mist som var fett creepy. Tur att jag inte sover ensam hemma numera =P

Juste, imorgon är jag med i Aftonbladet. De kom fram och fotade mig och ville veta saker om mina kläder. Det var lite skojigt. Hoppas de tog en bra bild =P

Nu ska jag sova. Puss



Idag vill jag ha

Igår när jag var på Topshop provade jag lite grejer. Bland annat denna klänning som jag verkligen tycker var jättefin! Satt jättebra på också. Perfekt när man snart kan gå ut på krogen ;) Så himla söt. Shit vad jag behöver en ny kamera alltså. Då hade jag ju kunnat plåta lite =(

Jag provade också denna playsuit som var ascool. Riktigt läcker var den. Hoppas kunna köpa, i allafall klänningen, i veckan. Hoppas ni har en bra kväll.
Kram på er

Nu blir det dyrt att sälja pjuck

En kvinna i Storbriannien har fått 85000 kronor i skadestånd för att hon när hon köpte ett par sex cm höga (låga? =P) klackasjor och sen ramlade och stukade vristen då klacken gick av. Hon hade tydligen svimmat ute på klubben och tvingats åka ambulans och senare fått operera foten

Det intressanta är att en advokat menar att det inte borde vara så svårt att få skadestånd när man kan bevisa att skorna var feltillverkade. Att denna tjej fick så mycket pengar berodde på att skorna var fel på skorna och då hon fick "så stora skador".

Att klacken går av händer väl lite då och då. Undrar vad som kommer hända om alla nu börjar anmäla skobutiker. Det skulle ju vara relativt "lätt".

Läs själva
här

Rättegång alltså...

Godmorgon på er

Nu ska han åtalas. Min gamla ridlärare som jag hade i hoppning får ett par år sen åtalas nu för våldtäkt mot barn. Han är extremt slemmig och gjorde ett par ganska olagliga saker när han jobbade på mitt stall men inte av denna kalibern (tror jag). Han fick i allafall kicken pga att han inte var ärlig och lite andra saker. Nu är han iallafall fast och jag kan verkligen se honom skita på sig av rädsla.

På ett sätt är det synd för han var en bra lärare och lärde mig en hel del. Tyvärr blev det tll slut mest att alla tjejer bara tänkte på hans blonda hår och dyra Diorbrillor och inte så mycket hoppning vilket var varför vi var där in the first place, så att säga. Jaja, vi får se vad det hela får för utgång. Rättegången börjar om en vecka.

Jag har just ätit lite frukost och druckit två muggar te. Har ätit såna där frallor med vallmofrön på vilket fick mig att komma att tänka på när fängelsen var tvugna att ta bort dem från internernas frukost eftersom vallmofrönen innehöll så höga halter av opium att de gav utslag i i drogtesterna. Vi får se hur snygg jag är om en timme =P

OK, det var en parentes. Vad händer idag då? Inte så mycket tror jag. Det är ganska mulet och regnigt ute igen så jag får ta vara på dagen på ett annat sätt än ute. Ska tvätta och städa lite här hemma hade jag tänkt. Mamma kommer hem från Italien inatt så jag får fixa till lite här hemma till dess. Visst är det härligt att vara ledig men jag börjar känna att jag är glad att jag jobbar igen nästa vecka. Jag kommer bli rastlös om jag sitter här i all evighet. Var ju tänkt att jag skulle till skåne och häsa på farmor men hon mår inte så bra så det fick bli en annan gång.

Nu ska jag slappa lite till och sen ska jag göra ett ryck och sortera tvätt och ordna lite. Ska knalla ner till affären och handla lite basvaror som typ mjölk och smör. Jag har verkligen inget här hemma! Jag har shoppat så mkt kläder att jag har glömt maten =P

Kram på er!

Numerologisk analys


Elin
5 + 3 + 9 + 5 = 22 = 2 + 2 = 4
 
Slutresultat
= 4
 
Siffran Fyra:
Det måste vara skönt att ha båda fötterna på jorden. Du är en världsvan person med mycket erfarenhet i bagaget. Du är också praktisk och balanserad. När det gäller ditt arbete är du beredd att kämpa för att nå ditt mål. Tar du dig an något så slutför du det också. Får du många uppdrag på arbetet kan det bero på just detta, de andra litar på dig och de vet att du är kapabel till mycket.

Trots ditt aktiva arbetsliv har du svårt att få riktiga vänner. Ibland känner du en slags otrygghet som kan ha att göra med något obehagligt du har upplevt.

Detta får dig att leta efter en trygg person vid valet av partner. För denne/denna är du beredd att öppna ditt innersta. Det är kanske din älskade som kommer att få dig mer mottaglig för nya vänner.

Ditt liv regeras av Uranus och dina färger är blått och grått.

Inneresting =P Det stämmer verkligen det där med att jag arbetar hårt för att nå mitt mål. Det där med att lita på få personer är inte helt fel heller. Jag har många vänner men det är bara några få som jag talar ut hos.

Jeansshorts


Dessa vill jag väldigt gärna ha. Har varit lite anti high waist (på mig själv alltså, annars är det fint) men nu har jag insett att jag inte ser så tokig ut i dem. Har inte köpt så mkt jeans på topshop, brukar de ha stora strlkar? De kostar 550 spänn vilket inte känns så farligt men jag skulle väldigt gärna vilja åka tillbaka till London och köpa dem där istället. Om man räknar om kostnaden så kostar de bara 340 spänn. Surt att bo i Sverige =/ Men...Hur var det med storlekarna, är de stora eller små?

Måndag

Måndag idag alltså. Sitter och kollar på Anti Beach på MTV men lyssnar på Dido's underbara låt "Thank you", ni vet den - My tea's gone cold I'm wondering why I, got out of bed at all... Som var med i "Stan". Passande nog så regnar det ganska friskt ute och jag sitter här med en kopp te (som visserligen inte har kallnat =P) och ett par chokladbollar från igår. Just nu är det en sån här "Hur kysser du" grej som man ska smsa in och få veta. Tydligen är Jonathan en oförglömlig erfarenhet! Han kan döda en råtta med sin tunga. Ja, det kanske vore nåt att prova. Läser du Jonathan kan du få visa att du kan leva upp till ditt rykte =P

Jag har min enda lediga vecka nu och visst vore det underbart med sol och så men på nåt sätt är det ändå himla mysigt med regn och lite kyla. Då kan man sitta inne och titta på Hem till gården, Våra bästa år och Oprah Winfrey. Nu är det Racheal Ray (Släpp ner axlarna människa!). Nu är hon med Nigella Lawson vem jag förövrigt inte tål, tycker hon är lite creepy på nåt sätt, men jag antar att jag kollar med ett halvt öga bara för att få irritera mig lite =P De filmar henne alltid lite grann från sidan - aldrig rakt framifrån. Skitsamma. Men som för att bekräfta sin creepy faktor visade hon nu upp en chokladkaka som innehåller bacon...Need I say more?

Nu kom jag av mig - juste, sol ja. OK att det är mysigt att sitta inne med en kopp te, sudoku och inte ha några andra bekymmer förutom att jag har glömt att ta in utemöblerna från balkongen (mycket att tänka på när man är ensam hemma =P) men jag vill helst inte ha så hela veckan. Innan veckan är slut måste jag ha badat minst 1 gång! It's a deal ;)

Så det blir nog en hel del bloggande nu när det är taskigt väder. Ska fundera lite på vad jag vill ha i födelsedagspresent nu också. Släktingar och sånt börjar fråga och så står man där som ett fån och säger "jag vet inte". Jag skulle vilja börja dansa klack/jazz. Det är lite Pussycat Dollsstuk på det, jag tror det är roligt. Det har sånt på Marikas dansstudio. Jag skulle kunna önska mig en sån kurs. Jag önskar mig lite pengar också så jag kan köpa mig de snygga jeansshortsen på topshop, kjolen och tröjan på vila. Men dem får jag förhoppningsvis innan augusti. Får ju lön snart =)

Nu ska jag dricka upp mitt te och leta efter fler chokladbollar...eller baka nya =P
Kram

Söndag i stan

Gjorde ett försök att uppdatera imorse men det gick inte så jag provar igen helt enkelt. Jag har varit inne i stan idag med Rebecca och tittat lite. Kom hem med ett par örhängen. Har shoppat så himla mkt nu senaste veckorna och dessutom bott ensam hemma etersom mamma och pappa är i italien. Har alltså typ 100 spänn på kontot som jag måste keva på tills mamma kommer hem på tisdag, Idag blev de fiskbullar och imorgon blir det väl nudlar =P Men med tanke på hur fina aker jag har fått så är det lätt värt det. Dessutom får jag lön den 25e och då slipper jag lev a på blodpudding.

Idag har jag förutom varit inne i stan pluggat lite körkunskap inför teorin och målat naglarna och fixat lite. Rött blev det - både på händerna och fötterna =) Hittade massor med saker som jag ville ha inne i stan men som sagt blev det bara ett par örhängen. Det kostade bara tio spänn så det var inte så mycket att bråka om. Provade i alla fall ett par jeansshorts på topshop som var höga i midjan. Jag provade strlk 26 som jag aldrig nånsin kunnat ha förut. Det var inte så dyra heller. På tisdag kommer mamma hem. Vi får se hur snäll hon känner sig =P

Nu ska jag nog ta och baka lite. Känner mig lite sugen på nåt så jag gör nog ett par chokladbollar eller så. Morgondagen ska ägnas åt att tvätta och städa lite. Kanske släpar jag ut nån kompis på promenad. Hoppas det blir lite varmt bara =D
Kram på er