Rättegång alltså...

Godmorgon på er

Nu ska han åtalas. Min gamla ridlärare som jag hade i hoppning får ett par år sen åtalas nu för våldtäkt mot barn. Han är extremt slemmig och gjorde ett par ganska olagliga saker när han jobbade på mitt stall men inte av denna kalibern (tror jag). Han fick i allafall kicken pga att han inte var ärlig och lite andra saker. Nu är han iallafall fast och jag kan verkligen se honom skita på sig av rädsla.

På ett sätt är det synd för han var en bra lärare och lärde mig en hel del. Tyvärr blev det tll slut mest att alla tjejer bara tänkte på hans blonda hår och dyra Diorbrillor och inte så mycket hoppning vilket var varför vi var där in the first place, så att säga. Jaja, vi får se vad det hela får för utgång. Rättegången börjar om en vecka.

Jag har just ätit lite frukost och druckit två muggar te. Har ätit såna där frallor med vallmofrön på vilket fick mig att komma att tänka på när fängelsen var tvugna att ta bort dem från internernas frukost eftersom vallmofrönen innehöll så höga halter av opium att de gav utslag i i drogtesterna. Vi får se hur snygg jag är om en timme =P

OK, det var en parentes. Vad händer idag då? Inte så mycket tror jag. Det är ganska mulet och regnigt ute igen så jag får ta vara på dagen på ett annat sätt än ute. Ska tvätta och städa lite här hemma hade jag tänkt. Mamma kommer hem från Italien inatt så jag får fixa till lite här hemma till dess. Visst är det härligt att vara ledig men jag börjar känna att jag är glad att jag jobbar igen nästa vecka. Jag kommer bli rastlös om jag sitter här i all evighet. Var ju tänkt att jag skulle till skåne och häsa på farmor men hon mår inte så bra så det fick bli en annan gång.

Nu ska jag slappa lite till och sen ska jag göra ett ryck och sortera tvätt och ordna lite. Ska knalla ner till affären och handla lite basvaror som typ mjölk och smör. Jag har verkligen inget här hemma! Jag har shoppat så mkt kläder att jag har glömt maten =P

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Josefine

jasså? men men, det tar nog itne så lång tid de :)

Postat av: Sanna Grynfeldt

Härlig åsikt :)

2008-07-08 @ 14:16:02
URL: http://xfashion.blogg.se/
Postat av: Jenny

tack:D spelar du gitarr?:)

2008-07-08 @ 14:20:35
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: Sanna

Tack så mycket :)

2008-07-08 @ 14:22:48
URL: http://sannakumlin.blogg.se/
Postat av: Jenny

jaha okej:) vad roligt:D

2008-07-08 @ 14:24:30
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: Lexie

så sant :)

2008-07-08 @ 16:11:54
URL: http://musicofc.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Ja kanske det, vilken bra idé :) Vad gör du?var gärna med i min tävling om en goodiebag på bloggen

2008-07-08 @ 16:21:43
URL: http://rebeckamarianneandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback