MER BLOGGDESIGN

Kvällur =P
Har jobbat hela dagen. Läst tidningen för gamlingarna, pysslat och gåtränat. Mötte sen upp Ida och Hedvig i stan och vi gick runt på H&M, Gina och tog sen en fika på Wayne's. Så länge sen jag var där. När skolan var tog jag en kaffe där varje dag. Blev en chai mums. Köpte ett par guldiga sporrar på Häst & Huset. Riktigt läckra, även om de kunde ha varit ännu lite guldigare.

Mötte Martin på Åhléns och sen gick jag och Ida runt en stund till. Åkte sen till Hornstull och träffade mamma som hade gymmat. Vi åkte hem och möttes av pappa som hade gjort hamburgare, den ängeln. Kvällen har jag sen tillbringat med att fixa lite mer med bloggen och även hjälpt
Hedvig med sin. Åt värsta goda glassbåten också =d

Nu ska jag zzzova. Jag är skittrött :O
Cin cin

NY DESIGN

Morgon!
Som ni ser så har jag gjort om min bloggdesign lite. Har inte riktigt fått kläm på hur man gör tidigare men det verkar ha lossnat nu. Ska dock göra den ännu lite mer personlig. Inte så mörk, det ser nästa lite emo ut, eller? Och så måste jag klura ut hur man lägger in egna bilder. Nån som vet? Och headern ska jag försöka ordna till också.

Snart ska jag dra till jobbet. Äter frukost där. Idag har jag tidningsläsning och hantverksgrupp. Efter är det tänkt att jag, Hedvig och Ida ska träffas. Roligt, roligt.

Ha en bra dag allihopa =)
Cin cin

NY VÄST

NY VÄST
Här är en bild på dressyrvästen jag köpte igår. "CRW exclusive" kallas märket tydligen. Erkänn att om jag inte hade sagt att det var en ridväst så hade du inte kunnat se det. Jag avskyrt ridsportgrejer som det står "rider", "I love horses" eller nåt annat fånigt med stora bokstäver som förstör hela plagget. När det är så här - stilrent och utan onödiga detaljer är det som bäst tycker jag. Nu har denna lilla sak detaljer som inte syns. T. ex kan man ta av luvan (vilket man iofs kan på de flesta västar/jackor), knappslå, innerficka och mobilficka, dragsko i midjan och reflexer som man kan ta på och av som man vill. Helt perfekt. Dessutom tycker jag att den sitter rätt snyggt. Jag tänker ha den både i och utanför stallet =)

SARGAD, KÄR ÄGODEL ROPAR PÅ HJÄLP

Hallå i stugorna
Idag är det måndag och efter två veckors ledighet har jag nu börjat jobba igen. Jag är lite olycklig faktiskt för min d-sträng har gått av. Alltid den som lossnar =( så jag kan inte spela ordentligt på min gitarr. Inte skriva musik, inte knåpa ihop hur jag ska spela min favoritlåtar som inte finns på e-chords, inte beundra dess vackra ytor av björk, körsbär och valnöt, för den är inte hel. Det saknas en bit, och så länge det gör det är den inte fullständig. Jag ska så snart som möjligt rädda den från dess inkompletta tillstånd. Det är min plikt som ägare, yrkesbroder och
livskamrat.

Förresten har jag haft en låt på hjärnan hela dagen idag. Jag fattar inte varför, för så bra är den inte. Har ni hört sången om Fågeln Roger? Helt sanlöst roligt låt om en liten pippi som blir sjuten i magen av en jägare som ska äta honom med lite potäter. Har ni inte hört den kan ni se den
här. bry er  inte om videon för den suger verkligen. Nu ska jag snart ta en kopp det té som jag köpte igår med smak av kakao, vanilj och cocos. Det var av märket Twinning's om ni är sugna på att köpa det själva =P

Ha nu en bra kväll
Cin cin

NYTT I HYLLAN

Har haft en skön dag idag =) Gick runt lite i lägenheten och kände att jag var hemma igen. Åkte se till Hööks och köpte dressyrvästen och stövelväskan. Ridbyxorna fick jag av motti som jag kallar mamsen ibland. Den rutiga Sweatshirtjackan fanns inte i min strlk så jag får åka och köpa den nån gång i veckan. Trodde inte att jag skulle behöva xs i den men tydligen. Ridbyxorna hade jag dessutom 36 i. Brukar alltid ha 38 i ridbyxor. Jaja, jag tackar och tar emot.

Väskan har jag ställt i hallen. Den luktar bil så den får vädra lite. Men snygg är den. Och aldrig mer kommer jag att behöva tvingas hålla på med massa jävla påsar. Stövlarna har ett separat fack och i själva väskan får jag plats med hjälmen, kavajen på tävling, ridbrallor, överdragsbyxor, jacka, ombyte och allt annat man kan tänkas behöva ha med sig. Skitbra! =) Jag köper ridgrejor kanske en gång om året så då kan man unna sig att slå på stora trumman. Dessutom får jag ganska mkt hjälp av mamma. Ridgrejor är inte nåt som plånboken hoppar högt av glädje av direkt. Det är faktiskt ganska roligt. Ridgrejer, roligt? tänker ni nu men det är likadant som ni vill ha en fin dress att jogga i parken med.

Nu ska jag snart titta på BECK. Tyvärr får jag väl säga så är det Enslingen. Den är den sämsta av dem. De nya är skitbra. En annan som jag undrar varför de inte visar är Vita Nätter och Spår i Mörker. Den sistnämnda är så jäkla äcklig. Fick tunnelbanefobi när jag såg den första gången =P Ska dricka lite té också. Vi köpte ett som jag hoppas är gott. Det skulle vara smak av kakao, vanilj och cocos.

Ha nu en bra kväll =)
Cin cin

HEMFÄRD OCH CHILITROTS

Är som sagt hemma från Skåne igår och resan hem var ganska smärtfri. Sex timmar i tåg är inte så roligt, men Harry Potter fixar det mesta. Dessutom satt jag brevid Rickard Wolff och hans äkta make André Christensson som är typ 17, 18 år. Men så länge de är lyckliga så behöver väl ingen annan vara olycklig. De var riktigt trevliga =)

Mötte sen upp familjen och vi åt på indisk restaurang på söder. Jag var försiktig och åt chicken korma, som inte är det godaste men som är bäst eftersom det är milt och inte innehåller så mkt chili. Jag smakade på anndras mediumstarka rätter och kände på en gång att det inte var bra. Jag som brukade käka windaloo förut.

Efter det cyklade jag hem och läste ut Harry Potter. Mer om det går att läsa nedan. Imorgon börjar jag jobba igen. Fick min lönecheck i veckan och den var riktigt rolig att läsa =)

Nä, nu ska jag äta morotsmuffins, mums =d Här är förresten stövelväskan som jag nämnde i
förra inlägget
STÖVELVÄSKA

PÅ 4 BEN GÅR DEN SOM JAG GILLAR ALLRA MEST

Gomorron
Vaknade vid tio idag av lite slam i köket. Gud vad jag har saknat det ljudet. Hela familjen har inte varit hemma på en månad och då börjar man sakna de där välbekanta rutinerna som man är så van vid. Tillbringade morgonen med att kika i nya Hööks katalogen (om du inte är hästintresserad så blir de nog ganska tråkigt nu, men läs gärna ändå för jag försöker tänka ut hur jag ska matcha =) Hittade massa saker som jag vill ha och lite mindre massa saker som jag verkligen kommer köpa och som jag behöver. Jag ska köpa en jättefin jacka som är brunrutig, jättefin. En dressyrväst med raka, stilrena linjer och en stövelväska med fack för stövlar, hjälm och annat. Perfekt när jag tar med mig saker till och från stallet och på tävling. Äntligen slipper man ta allt i ica-påsar eller om man har tur - en Åhlénspåse. Snygg var den dessutom. Sen tror jag att jag ska slå till på ett svarta ridbyxor för en gångs skull. Jackan hade svarta kanter och dressyrvästen är också svart. Bruna ridbyxor har jag redan. Har tidigare varit lite rädd för att matcha brunt och svart men jag tror att jag ska sluta med det. Svart väst, svarta ridbyxor och sen kan man ha en tröja under västen i en annan färg t. ex. vitt, beige, rött, marinblått eller vad som helst =)

Självklart vill jag ha typ allt i hela katalogen. Kan inte sluta drömma om alla snygga schabrak och läckra strykkappor och damasker i brunt härligt läder (jag älskar sån där mustig brun när det gäller hästprylar). Sadlar och träns med swarowskistenar, täcken i fina färger med olika finesser och borstar i äkta tagel, gethår och svinborst - allt det där som jag absolut inte behöver med andra ord. Jag får hålla mig till ryttar- och tävlingsdelen =P

Finns fula saker också. Som ponnygrejorna som bara finns i horribla pastellfärger som bebisrosa, babyblå, limegrönt och chockrosa/blå borstar med lila ryktlådor. Som att en ponny skulle vara fånigare bara för att den är mindre. Kanske är gulligt med en liten åttaårig ryttare men för mig - no thanks, det går bo o ort. Jag älskar naturfäger, brunt läder har jag redan nämt med också beige, mossgrönt och blått. Har inte varit ett fan av svart men jag ska nog prova det nu. Svarta ridbrallor hade jag dock tänkt att tigga av mammma eftersom det är så greve djävulens dyrt. Slänger in en bild på några dressyrschabrak som jag tycker är fina. De avviker lite från vad jag brukar fatta tycke för men de här känns lite...Royal liksom =P Jag vill ha allihopa, tack. Bara 200 spänn =)

SCHABRAK
JA, jag erkänner - Jag HAR hästabstinens

RINGEN ÄR SLUTEN

Har nu läst klart Harry Potterboken. Jag trodde att det skulle kännas sorgligt när jag hade läst ut den men det gör det inte. Tvärtom faktiskt. Det känns bra, som att cirkeln är sluten liksom. Jag kommer ju läsa dem igen...och igen...och igen...=P Tidigare har det alltid kännts tomt när jag har läst ut en bok men konstigt nog inte nu. Jag vill verkligen berätta allt som händer men jag ska hålla mig. Åtminstone några månader så folk får tid att läsa den. Råkade avslöja lite av innehållet till min kusin när vi käkade på en indisk restaurang idag, vilket resulterade i att han hotade med att hälla ner hela sin windaloo med hjälp av en tratt rätt ner i min trut, haha. Direktbiljett till sös betyder det egentligen =P
Nä, nu ska jag sova och om nån är nyfiken på vad som händer så svarar jag gladeligen =)
Natti

MÄRKESKO(NTRO)LL

KLÄDER
Skor: I sommar - mina Vagabond och Friis & Company sandaler och mina skor från Esprit
Sneakers: Converse
Linne: Victoria's Secret
Underkläder: H&M

ACCESSOARER
Väska: Björn Borg
Plånbok: Lo mismo
Solglasögon: Ray-Ban
Klocka: Zodiac

TEKNIK
Tv: Pioneer
Stereo: Grundig
Mobiltelefon: SonyEricsson
Mp3: Iriver
Dator: iMac
Kamera: Olympus

BADRUM
Tandkräm: Colgate
Tvål: Palmolive
Hårprodukt: Shockwave Hairstyle, annars inte mkt
Parfym: Ralph Lauren - Rock
Hudkräm: Dr. Hauschka
Schampo: Herbal Essences
Balsam: Herbal Essences
Medicin: Betapred, Lovartadin, Aerius, Protopic, bla bla bla och bla bla bla
Vitamin: Vitamintillskott är bara strunt. Finns ingen anledning att proppa i sig massa som man ändå bara kissar ut.
Huvudvärkstablett: Ipren i ur och skur

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Loka
Öl: Om det ska varam, så Corona i så fall
Vin: Nåt vitt helst
Bröd: Wasa knäckebröd
Choklad: Naturgodis eller Gottecenter på Hötorgets choklad =d
Glass: Nån med choklad eller Solero Peach Yoghurt

HEMMA
Säng: DUX    
Lakan: Vita
Espressomaskin: Lattevisp
Kylskåp: Electrolux
Porslin: Ikea

FÄRDMEDEL
Bil: Mitsubishi
Flygbolag: SAS, Malmö Aviation
Taxibolag: SL =P
Cykel: Crescent

ÖVRIGT
Frisörsalong: Minns inte vad den heter men den ligger mitt emot Nalen
Bank: Handelsbanken, SEB
Bensinstation: Statoil
Gym: Mitt vardagsrum eller skogen

WAND AT THE READY

JAG VILL SE DANIEL'S TROLLSTAV
Jag har funderat lite över det där med att Daniel Radcliffe skulle kunna tänka sig att ha sex med groupies. Man kanske ska haka på? Jag skulle lätt inte banga att få se hans trollstav ;)

LIVSTECKEN OCH "HATA STÄDER"-FUNDERINGAR

Nejdå, jag har inte gått i ide.
Vad dålig jag har varit på att blogga. Trots att jag inte har haft så fruktansvärt mkt annat att göra. Fast det är nog just därför. Hade jag bara bloggat för bloggandets skull hade det bara varit inlägg med massa tråkigt skitsnack och jag vill ju inte uppehålla er med massa meningslöst strunt.

Jag befinner mig fortfarande i skåne och vädret kunde ju ha varit bättre om jag säger så. Har regnat varje dag med några enstaka uppehåll. Har varit ute lite ändå men det är svårt att göra nåt ordentligt när min farmor mår dåligt. Så blir det med gamla när det är dåligt väder. Jag hittar förstås på andra saker men ni vet: landet och långa avstånd plus omyndig tjej utan varesig körkort eller moped går inte så bra ihop.  Har iallafall köpt nya Harry Potter boken och läser den mest hela tiden. Jag har klämt 200 av drygt 600 sidor och en, två, kanske tre har redan dött =) Det händer saker hela tiden. Stor skillnad från de andra böckerna.

Har gjort lite annat också: städat, varit ute med hunden, handlat, ridit och lite sånt. Red med Jenny i måndags. Den mest levnadsglada häst jag nånsin suttit på. D-ponny, Irländsk import och helt mjölkvit. Och jäkligt snabbt, vilket jag fick erfara när vi galopperade på ängen vid stranden. Helt tokig. En tant frågade hur jag kunde hålla mig kvar. Jag har nog helt enkelt inte vett att vara rädd =P Red med Anna igår på isisen Leggur. Vi tog i stort sett samma runda men det var skönt ändå.

Imorgon ska iaf jag och Ellen till Lund =) Lilla staden där jag mellanlandade i fredags. Det ska bli riktigt kul. Vad som jag kände var bra med Lund är att eftersom det är en univeritetsstad är den ganska nationell så när man kom som stockholmare och skulle köpa kaffe var det inget konstigt med det. I den lokala affären här eller i Simrishamn rynkar folk lite på näsan när de hör att man är från sthlm. Så är det i gbg också och i Borås, men där pratar jag oftast boråsmål så ingen märker nåt. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Det är inte ofta jag fetar och kursivar men Vad är det med Sverige och ha "ärkestäder"? Städer som man hatar, bara för att hata dem och dess invånare. Helt sjukt ju! Att säga att "Stockholmare är så" och "skåningar är så" säger ju allt om den som har dessa fördomar och egentligen ingenting om sthlm och skåne.

Har inte träffat mamma och pappa på nästan en månad. Jag tänker inte så mkt på det, eller jo, det är klart jag saknar dem men jag har absolut inga problem med att vara ifrån dem. Mest märks det på mamma. Jag känner henne bättre än hon känner sig själv så när det är något märker jag det direkt. Grejen är det att jag vet inte om jag längtar så mkt hem. Jag längtar efter mina kompisar och min familj men inte efter Sthlm och den vanliga vardagslunken. Börjar jobba på måndag och då blir det som vanligt: Upp kl 8, göra i ordning sig, gå till jobbet, äta frukost, arbeta, arbeta, gå hem. Här vet jag aldrig vad som kommer att hända, även om det inte direkt händer så mkt ändå. Kompisarna här jobbar ju också.

Men jag roar mig med att cykla och lite sånt. Ska försöka fixa några batterier så jag kan ta kort med min kamera som bara säger "battery empty" fast de är fulladdade. CP-kamera.

Det var nog allt jag hade att säga för nu. Hoppas alla har det bra =)
Cin cin

HAVSBRISER

HAVSBRISER
Hej alla
Livet här i skåne är riktigt soft. Vi har haft riktigt trist väder nu i några dagar men, blåsigt och så, så jag har inte kunnat bada och sola och sånt. Har dock gjort lite andra saker: varit i simrishamn några ggr, varit hos en kompis som bor i en mölla och fått lite kläder av henne =). Hon har jobbat som massös på en lyxkryssare i karibien och jag fick ett par jeansshorts och lite toppar och sånt från Key West, Jamaica och Puerto Rico. Dessutom har jag cyklat, städat, lekt med farmors valp osv.

Har fått en klänning av farmor som var riktigt fin. Hittade den i simrishamn. Provade en till klänning där idag emn ska fundera på om jag ska köpa den eller ej. Det finns inte så många klädbutiker typ fyra st eller nåt sånt och de har ganska tantiga saker men då och då dyker det upp en lite pärla bakom nån långkjol. Klänningen jag fick kom från ICHI och i butiken jag handlade den i fanns även Henri Loyd (såklart, hamnstad som det är), beyoung och lite annat. Det är inte direkt H&M och Gina Tricot som finns här men man vet ju inte vad som finns förrän man har varit inne och tittat. Finns det nåt dummare än att säga att man inte går in i vissa butiker? Så onödigt, man vet ju inte vad som finns där om man aldrig går in och tittar.

Nu vill jag ha lite sol och mindre blåst så man kan bada och lite sånt. Jag hade ju planer på att bli pepparkaka här =P

Slänger in en bild med utsikt från övervåningen =)

GE MIG JÄMNVIKT

Jag vet inte varför men jag tycker att saker är som bäst när de är i jämnvikt. Därför gillar jag inte när jag lyssnar på mp3 och ljudet är fördelat mellan de olika lurarna. Plötsligt kan sångaren pipa i bara ena luren. Irriterande.

Lika så gillar jag inte att titta med ena ögat. Då måste jag titta med det andra också - för att få jämnvikt. Och jag gillar inte att tvätta ena handen. Jag måste tvätta båda, även om den andra är kliniskt ren. När jag handlar föredrar jag att bära varorna i två påsar - för att få jämnvikt.

Jag tror det är bäst. Att man är lika stark i båda sidor. Jag är högerhänt men använder min vänsterhand till det mesta faktiskt. Ska bara lära mig skriva med den. Kan ta ett tag dock =P

Så, det känns skönt att äntligen ha fått det ur mig =P

FRÅN BORÅS TILL ÖSTERLEN

Tja...trodde ni jag hade dött eller? =P
Har nu kommit till Skåne efter några dagar i Borås. Var inte mkt att göra hos mormor men jag hjälpte henne att köra lite ved och städa, laga mat och lite sånt.

Var på begravning igår. Inte så roligt. Det var min mormors bror som hade gått bort och jag kände honom inte så väl. Det var en hel del personer som grät inklusive mig själv. Inte för att jag var ledsen utan för att hela kyrkan var fylld med blommor som gjorde att jag fick värsta pollenanfallet. Lite pinigt =P

Åkte sen vid kvart i fyra från Borås mot skåne. Bytte i Alvesta där tåget var en kvart försenat. Detta gjorde i sin tur att jag skulle missa det anslutande tåget i Malmö och därför fick jag hoppa av i Lund. I Lund underhöll jag mig i en timme genom att ta en promenad runt omkring i staden. Jag hamnade i universitetsområdet som var som en liten stadsdel. Jättefint. Tack vare att jag har typ så bra lokalsinne som Hedvig har dåligt (sorry gumman=P) kom jag i allafall tillbaka till det stora torget framför centralstationen. Hela staden badade i sol vilket gjorde synerna ännu vackrare, hej och hå vad mkt ögongodis det fanns där. Unga pojkar och inga äldre män. En stad för mig. Värt ett besök =P

När det var 20 min kvar till bussen skulle gå köpte jag en is chai på espresso house. Mumma =d, och satte mig i solen. Kom sen på bussen som tog mig hela de 8 milen till österlens pärla. Jag har med andra ord haft värsta södra Sverige sightseeing. Först hela västra småland i form av Värnamo, Alvesta och hela den biten. Sen Hässleholm och Lund och sen vidare genom Sjöbo och Tomelilla. Sista biten med buss tog nästan två timmar, men det gjorde inget eftersom landskapet var så himla fint. Vi åkte i solnedgången och allt =)

Väl hemma möttes jag av sötaste hunden nånsin. Ska ta kort på honom om min kamera kan få för sig att fungera. Har helt fulladdade batterier och ändå säger den "battery empty" =(

Idag vet jag inte vad som händer men jag hoppas att vi kanske hinner med nån liten visit till Falsterbo innan söndag, kanske en tripp till Köpenhamn, lite ridning blir det förhoppningsvis och självklart måste jag få tag i Harry Potter and the Deathly Hallows imorgon =P

Hoppas ni orkade läsa allt och ha en superduper fredag =)
Cin cin (erkänn att ni har saknat det ordet =P)

SUNDAY BLOODY SUNDAY

Kvällis på er =P
Nu borde jag egentligen sova. Ska upp tidigt för att ta flyget till Landvetter, destination Borås. I och med det kommer bloggen att ta paus i några dagar men frukta intet, jag bloggar igen till helgen =P Under tiden ska jag ge er nåt att fundera över. När man ska verifiera kommentarer - hur många ggr trycker man inte fel då? Jag tror mitt rekord är tre eller nåt sånt. Vad är ert?
Cin cin, som ska räcka hela veckan =P

Harry Potter and the Order of the Phoenix

Gommorron =P
Haha, jag glömde ju helt bort att säga vad jag tyckte om filmen. Jag tyckte den var bra. Jag hade (Harry Potter freak som jag är, har läst dem hur många gånger som helst och kan pinsamt mycket om varje karaktär. Fråga mig vad som helst, jag kan det förmodligen =P) satt ribban lågt för att inte bli besviken. Skådisarna växer och blir allt bättre och Imelda Staunton som Dolores Umbridge var verkligen klockren, liksom Helena Bonham Carter som Bellatrix Lestrange. Filmen var väldigt ihoptryckt vilket jag inte ser som nåt dåligt utan snarare kanske positivt. Boken var ju rena bibeln och jag tycker att filmmakarna har hittat bättre lösningar på en del problem än författaren själv. Å andra sidan är det ju inte JK Rowling om det inte är lite komplicerat. Man har dock förvaltat det bra och gjort en film som alla kan hänga med i - vare sig man har läst den eller ej.
DUMBLEDORE'S ARMY

Filmen var lite mörkare än vanligt och det största krutet har inte lagts på de visuella effekterna utan på de psykologiska problemen, framförallt det faktum att Harry känner sig alltmer ensam. Detta är bra - de tidigare filmerna har varit äventyrliga sluta-lyckligt filmer och det hade varit ett antiklimax om det hade blivit så igen. Dessutom har hela bioåret bestått av storfilmer med effekter, explosioner och monster som Spider-man 3 och Pirates of the Caribbean 3 för att nämna några. Ytterligare en hade fått publiken att sucka.

Däremot hade jag velat att man lade mer krut på scenen i mysteriedepartementet. Jag minns den så väl. Att de skulle komma in i ett rum där dörrarna snurrade och de gick in i rum med hjärnor i akvarier osv. Här kom de direkt in i profetiornas sal. Dessutom hade jag velat att man fick se mer av den underbara scenografi som de använder sig av i t. ex. den tredje filmen. Umbride's kontor var dock - återigen - klockrent.

Nu längtar vi alla efter den sista boken Harry Potter and the Deathly Hallows, eller som den svenska översättningen lyder: Harry Potter och Dödrelikerna. Den utkommer den 21 juli, då var tio år sen den första Harry Potter-boken Harry Potter and the Philosopher's Stone släpptes. Den svenska översättningen får vi dock vänta på tills den 21 november.
L L L L

HUR DUM ÄR JAG?


() tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat.
() tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat.
() du har gått in i en glasdörr.
() du har hoppat ur ett fordon som rör sig.
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig.

summa: 1

() du har sprungit in i ett träd.
() det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det.
() du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat.
() ditt hår är/ har varit blont.
() folk har kallat dig långsam.

summa: 1

() du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger.
(x) du har nån gång somnat på en lektion.
() du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
() folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig.
(x) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.

summa: 1

() du har ätit en insekt utan tvång när jag var liten/mindre.
() du gör detta testet när du borde göra nånting viktigt.
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka.
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan.

summa: 2

() du råkar göra sönder väldigt många saker.
() du har trillat av stolen då den stått helt still.
() du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen.

summa:

18 eller mindre betyder att du inte är dum
summa: 5

Tack gode gud, eftersom jag gjort det här testet så vet jag äntligen, puh

Harry Poter med en touch av Sipmsons

Kom just hem efter att ha varit inne i stan, närmare bestämt på Rigoletto, för att titta på Harry Potter med Krippe och Jonas =) Fångade Krippe på bild när han blev eld och lågor över Simpsons filmen som kommer snart. Han älskar Simpsons, har alla boxar =P
HARRY POTTER MED EN TOUCH AV SIMPSONS
Träffade Krippe vid sjutiden. Han köpte två plancher på Åhléns och efter det gick vi och satte oss i kungsan och lyssnade på musik. Mötte upp Jonas en timme senare och hämtade ut biljetterna och köpte godis. Har inte sett honom på över ett år så det var skitkul =)

Har förövrigt inte varit helt fit for fight idag. Hade lite feber och kände mig dålig på dagen så jag sov ett par timmar och kollade sen på film invirad i mitt täcke. Drogade mig själv med lite Ipren innan jag drog och tur var det för det var skitroligt =) Var förmodligen därför det var så tungt att cykla idag. Skulle inte har gjort det, men det kunde jag ju inte veta då. Ska nu sova så jag blir frisk till imorgon. Åker ju på måndag. Har bokat biljett och jag får flyga, tack och lov.

Nä, sängen var det. Gonatt allihop =)
Cin cin

C-STRING

Shit, pommes frites! Bläddrade runt lite på aftonbladets modesida och hittade den här...saken. Massakern kanske jag ska kalla den. Det är en så kallas C-string och kallas globalt för tortyrtrosan. Trillar den inte av?
C-STRING
Här kan du se en rolig liten film där några kvinnor diskuterar detta fenomen. Spana in modellen som ska visa hur den ser ut. Hur många ggr måste hon rätta till den? Jag tappade räkningen =S'

http://www.lovehoney.co.uk/sex-toys-tv/player.cfm?videoid=196

Hoppas ni alla har en bra helg =)

ANDRA HEM

Godmorgon mitt herrskap =P
Har just cyklat efter att ha vaknat halv tio och ätit frukost i form av yoghurt och müsli. FY FAN vad jobbigt det var idag. Jag kände redan i första trampet att det inte skulle bli en barnlek idag. Efter 20 minuter höll jag typ på att avlida.
Men jag höll ut och tog mig igenom detta mardrömspass. Jag tror dock att det beror på att jag är lite småförkyld. Vaknade lite snorig och känner mig lite svullen i lymfarna så det var nog lika bra att jag inte gav lika mkt som vanligt.

Men skitsamma vad viktigare är - DET ÄR SOL! När jag blev ledig, duktigt väder. Hm...kanske är shortsdags =) Här hemma är det visserligen bara strax under 20° men klockan är ju bara elva än så länge. Det hinner bli varmare =P Ska träffa Krippe i stan när han har jobbat klart. Vi ska kolla lite kläder och fika typ tror jag. Inget fik kan ju slå vår hemmagjorda mjuka pepparkaka (visserligen Kungsörnens halvfabrikat men ändå =P) men de kan ju försöka.

Sen ikväll ska vi se Harry Potter änd thi årder åf the finix tillsammans med en kompis från min förra klass som jag inte har sett på över ett år. Det ska bli schitkul =)

Hittade inga biljetter igår, eller jo men de var svindyra. Ska kolla idag igen. Kolla flyg och i allra värsta fall...buss. Slänger in en bild taget från mitt andra hem.
BORÅS
Å justdet, jag höll på att glömma. Vilken hemsk svenska jag känner mig som nu =S Grattis Victoria! Några mini-vickys skulle inte skada =P

DET MÅSTE VERKLIGEN VARA JOBBIGT ATT HA HUND

Alltså, ibland blir man så trött. Förmodligen inte tröttare än hundägaren måste ha varit, men ändå! Såg detta på vägen hem. Jag fattar mig inte på hundägare som inte har vett att ta upp sin jyckes skit när de är ute och går. OK inne i skogen eller i nån buske där ingen ser men såhär - mitt på gatan där alla går! Hur jobbigt kan det bli? Tydligen livhotande. Hade jag sett det hända hade jag utan tvekan sagt ifrån. Observera soptunnan en meter bakom.
DAGENS TRÖTTA
Så, nu har jag avreagerat mig lite =P Kom just hem från jobbet. Sista dagen, nu är jag ledig i två veckor. Hade en gångträning, tidningsläsning och hjälpte till på drinken med att fylla på chips, ta beställningar och diska. Skulle ha spelat lite musik och sjungit på ett av hemmen som jag gjorde på demensen förra veckan men det blev inte av =( Gick iallafall hem sen. Hade ingen musik i öronen, det var så skönt att gå utan. Dessutom kom det en regndroppe nån gång då och då, lite mysigt faktiskt =P

Eftersom det är fredag tänkte jag laga min favoritmat efter sushi - teriyakilax =d. Eftersom jag ska till Borås ska jag kolla efter lite biljetter nu. Imorgon blir det förhoppningsvid Harry Potter men mest längtar jag till när sista boken kommer. Ten days to go =) Ja, på Harryfronten är jag lite nördig =P

POSH OCH BECKS I SAMMA BIL

Godmorgon. Såg denna bild på Beckhams. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den, vad tycker ni?
POSH OCH BECKS PÅ SAMMA BÅTJag kan inte hjälpa att tycka att de ser ut som syskon =S

Har just ätit frukost. Yoghurt och müsli, mums =d. Ska snart åka till jobbet och sen är jag ledig i två veckor =) Kanske åker in till stan och firar med lite shopping =P Vad ska ni göra idag?
Cin cin

HUR BORTSKÄMD ÄR JAG?

[x] Mamma
[] Pappa
[] Styvmamma
[x] Styvpappa
[] Styvsyskon
[x] Bror
[x] Syster
[] Systerson
[] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[] eget badrum
[x] eget rum
[] swimmingpool
[] Hot tub
[] gästrum
[x] Dator
[x] TV
[] Bastu
TOTAL: 8

[] en säng lite större än normalt
[x] Mer än 4 par skor
[x] Solglasögon
[x] Klocka
[x] mp3spelare/iPod
[/] en fungerande PS2 (vanligt playstation)
[] Nintendo Wii
[] Xbox som funkar
[] Nintendo 64 som funkar
[] Gameboy/ Advance
[] Gamecube
[] nintendo ds

TOTAL: 4,5

[] Poker-bord
[] Basketkorg
[] Hockeyspel
[] Biljardbord
[] pingisbord
[] Fooseball (fotbollspel)

TOTAL: 0

[] Nattduksbord
[x] Stereo på rummet
[x] CD spelare
[] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort

TOTAL: 2

[x] Jobb/sommar jobb, jobbar en gång i veckan
[] Shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera

TOTAL: 4

[x] Skoter/motorcykel/bil/moped/fyrhjuling
[x] Gitarr/trummor/basgitarr
[] Piano/Keyboard
[] något annat instrument
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis

TOTAL: 6

[x] Platt/locktång
[] har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[] har 1000 spänn på dig just nu
[x] kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i Europa
[] Varit på Hawaii
[x] Varit i USA
[x] Varit i Asien
[] Varit i Australien
[] Varit i Afrika
[] Varit i Sydamerika

TOTAL: 5

[x] Föräldrarna har bil
[] Jet ski/båt
[] Husbil/vagn
[] Jag har en bil

TOTAL: 1

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag.
[x] suttit i en limo
[] suttit i en helikopter
[] äger en videokamera
[] egen laptop
[x] egen dator
TOTAL: 3

TOTAL SUMMA: 33
1-22 = Ghetto-kid

23-32 = vanlig

32-40=rik brat

41+ = uppeklassens snobb

Brat är nog inte det ord jag själv skulle använda för att beskriva mig =P

LACK OF BANANAS

Jag fick frågan häromdagen om min bananhysteri har lagt av. Jag hade för nån månad sen en period där jag kunde käka två - tre bananer om dagen. Jag funderade lite över det idag och jag tror att det berodde på kroppens sätt att hantera brister. Jag har ganska lätt för att få brist på kalium och det är något som finns i bananer. Jag hade nog kaliumbrist och så kände kroppen det och därför blev jag sugen på banan. Nu är jag inte sugen längre. Det där är lite ballt, att kroppen vet vad den saknar och sen bara reder ut det själv utan att medvetandet tänker på det.
BANANA
Förövrigt har jag jobbat idag. Hade nån gåträning och assisterade vid en logopedi. Gruppgympa och sen hade jag lite frågesport på eftermiddagen med några stycken. Det är alltid roligt =) Lagade en stereo också =P Åkte sedan hem och cyklade och duschade innan cityakuten och här sitter jag. Ska snart göra middag.

Imorgon börjar jag klockan tio men slutar en timme senare ist. Inget jobbigt dock, det är ju fredag och dessutom min sista dag innan jag är ledig i två veckor =P Ska åka till Borås och till Skåne för att hälsa på mina släktingar.
Päron kommer nog hem i helgen. Både kul och tråkigt samtidigt. Jag hade lätt kunna vara ensam hemma en vecka till =P

Hoppas ni alla har haft en bra dag =)
Cin cin

MJUK PEPPARKAKA, MUMS

Har just gjort i ordning mig för natten. Stoffe ringde vid halv nio och ville åka in till stan och ta en fika. Komfortabelt nerbäddad i soffan som jag var föreslog jag att han skulle komma hit istället och kolla på film. Så det slutade med att jag halv tio öppnade dörren åt en av de kompisar jag känt längst. Vi bakade mjuk pepparkaka (juligt, jag vet men oh så gott =P), drack lite kaffelikör medan den blev klar och käkade sen pepparkaka, drack mjölk ur vinglas och såg på Sagan om Ringen. Fan vad längesen det var man såg den. Ändå minns jag alla repliker =P Han visade mig också värsta roliga SoR parodin på youtube. "Saftkalaset" heter den, jäklar vad jag garva =D

http://www.youtube.com/watch?v=nUk4aRXkPw0

Nä, nu ska jag sova. Jag ska inte ha fönstret öppet inatt. Det var kanske öppet en cm och ändå frös jag som en gris fram åt fyra snåret. Jag sover både under och över täcket ska tilläggas. Helt invirad, jag fattar inte att jag hittar ut =P Är väl för att jag rör på mig så mkt i sömnen. Ingen kudde har jag heller.

Hoppas ni alla har haft en bra dag =)
Cin cin

SCHMORGASBORD

Hejsan svejsan =)
Det var längesen man sa det =P Hann inte blogga nåt igår. Jobbade som vanligt. Hade tidningsläsning, gåträningar, hantverksgrupp, rengjorde lite hjälpmedel och sånt. Åkte sen direkt till Skinnaviksberget där Ranveig och hennes kompis väntade på att alla skulle dyka upp. Jäklar vilken utsikt det är däruppifrån. Kan inte föreställa mig ett kallbadhus där mitt i alltihop.

Träffade sen några Ranveigs vänner och senare kom även Hedvig. Vi käkade sallad och låtsades att vi inte frös fastän det var skitkallt. Trots att jag har varit däruppe förut, har jag aldrig riktigt tänkt på vad man ser däruppifrån. Jag har aldrig tänkt på att statshuset ligger på Kungsholmen. Och pendeltågen - hur långa ÄR de inte egentligen? Är det nån som vet hur långa de är? När den sista vagnen inte ens har lämnat centralen är den första framme vid Riddarholmen. Och Kaknästornet och Djurgården såg jag bakom Gamla Stan. Har aldrig tänkt på att de ligger i jämnhöjd, fast jag egentligen nog har vetat om det.

Jaja, när vi hade ätit klart drog vi hem till en av Ran's kompisar som bodde i Sundbyberg. Där lyssnade vi på musik, och kladdkaka och lite sånt. Tog typ bara fem minuter att gå till pendeln så jag var hemma på en kvart. Säga vad man vill om SL och i synnerhet pendeln men när den funkar - jäklar vad smidig den är =P

Jobbade idag också, såklart. Ingen sovmorgon här inte. Det var bara upp och hoppa =P Hade lite gåträningar igen och en lättare gympagrupp innan lunch och sen var det mer gåträningar. Tittade lite på filmen Stockholms Pärlor. det var ganska roligt faktiskt att se hur Sthlm såg ut på femtiotalet. Klarabergsgatan som var kantat av träd t.ex. Idag har vi stor-åhléns där.

Cyklade lite när jag kom hem, duschade och har precis tittat på Cityakuten. Shit vad många svenska referenser det var idag. De skulle bjuda på ett "schmorgasbord" haha. Med "swedish meatballs", pyttipännä (svengelska där =P) och lite annat. Rätt kul. Det är alltid roligt när Sverige tas upp i utländska serier och filmer tycker jag. Blades of Glory ska tydligen innehålla en hel del. Men sen är ju Will Ferrell även gift med en svenska.

Vad långt det blev =P Hoppas ni pallade läsa. Hoppas ni haft en bra dag =) Nu ska jag snart äta middag. Laxpaj med spenat =d
Cin cin

VANTAR I JULI =S

Häromdagen när jag skulle lämna tillbaka en film var jag ute och gick på kvällen. Det regnade, blåste OCH - jag kom på mig själv med att längta efter ett par vantar. Finn ett fel. Man ska inte fundera över vantar i juli. Man ska gå klädd i shorts, kjolar, flipflops, ha solhattar och brillor, smörja in sig med cocosolja, går runt med en stor strandväska innehållandes solskyddsfakor, handduk, parfym, läppglans, har jag glömt nåt? Bikinin har man ju under men mer?

Man ska vara lite somrigt svettig, gå barfota, få beslutsångest om huruvida man ska ta Magnum-glass eller Cornetto. Man ska grilla, ta promenader, rida barbacka på sommarbetesfeta hästar i vattenbrynet, man ska leta efter små figurer i molntussarna, man ska fiska, ha picnic, jaga varenda liten solstråle för att, om möjligt, bli ännu lite brunare, man ska bråka om vem som får sova i tältet på campingen, man ska få solsting, värmeslag och vätskebrist, man ska visa turister vägen, man ska tappa bort sina tjocktröjor, man ska ha ångest över om man valde rätt semesterveckor, och gjorde man det ska man göra så mkt man kan ute.
VANTAR I JULIMer av den här sidan av Stockholm, tack
Efter veckor av väder som mest liknar ett november sett från sin dåliga sida kan jag säga att jag (och fler med mig tror jag) är jävligt trött nu. Golfströmmen, har den fruktade tiden kommit då den har vänt? Inte? Visa ett livstecken då FFS! Nordborna protesterar.

JAG + TUGGUMMIAUTOMATER = SANT

Är nu hemma efter att ha jobbat i vad som känns som evigheter. Gåtränade en hel del idag, och skrev aktivitetsstatistik.  Hade gympa på morgonen men på eftermiddagen regnade det så då var det ingen som ville gå ut i trädgården. Alla var jätteloja idag, både personalen och de som bor där. Så när jag äntligen fick åka hem, var det ganska skönt =P

Jag vet inte varför men jag älskar verkligen såna där stora tuggummin som man stoppar i en enkrona och sen vrider om. Det är lite pinigt när man står där och vrider, men har man tuggummiabstinens så har man=P Det är jag och alla sexåringar, haha =)

Ska snart laga lite mat. Blir nog blodpudding tror jag. Eller fläskpannkaka, men det tar sån tid. Jaja, käk som käk, jag kommer nog på nåt =P

Hoppas ni haft en bra dag
Cin cin

MÅNDAG

Godmorgon =)
Har just vaknat och gjort i ordning mig. Jag är verkligen nöjd med min nya ögonskugga =) Önskar att det skulle komma lite sol så det blir lite varmt. Kanske kommer under dagen men det är väl inte troligt. Ska snart till jobbet nu. Vi är ju i trädgården alltid på måndagar. Får väl baka ist om det regnar då =P

Jaja, ha en bra dag allihop
Cin cin

VI LIDER AV ENSAMHETSFOBI

Mitt batteri till mp3'n tog slut idag medan jag var inne i stan. Plötsligt kände jag mig så...blottad. Jag vet inte hur det kommer sig. Hedvig och jag diskuterade det en gång. Så fort man skiljs från sina kompisar drar man fram Ipoden och drar igång sin musik eller börjar fingra med mobilen. Självklart för att musiken är bra, men också för att inte känna sig ensam. För att få tiden att gå på de där biplatserna som på tunnelbanan, på bussen eller påväg hem från dem.

Sätter du också på TVn eller radion när du kommer hem? För att det inte ska vara så...tyst. Jag är en av dem, det erkänner jag. Men idag när jag då gick hem i regnet och blåsten så hörde jag helt andra saker. Inget som går upp emot min musik men t. ex. ljudet av mina skor mot asfalten. Gummi mot sten. Dova, nätta små dunk, dunk, dunk. Jag hade glömt hur det låter. Regnet som smattrade mot paraplyet. Som när man var liten och tappade alla de där pyttesmå pärlorna på mattan. Smatter, smatter, smatter. Ljud som man har glömt bort, som har drunknat i basar, gitarriff och sjönsjungande soul. Så nästa gång du är ute och går, ta ur lurarna och lyssna på naturens musik. Den är också ganska bra faktiskt.

Beck-kväll

Ögonskuggan var jättefin =) Kan starkt rekommendera. Ska nog köpa den bruna också, de kostade ju bara en hundring.

Ikväll börjar TV4 sända BECK-filmerna igen. Som det BECK freak jag är blir jag nog den enda som tittar. Hur många ggr har de inte sänt dem nu? Jaja, jag klagar inte =P Jag kan se en film jag tycker om hur många ggr som helst.
BECK-KVÄLL
Ha en bra söndag =)

INGEN RUBRIKFANTASI IDAG

Morrn på er =D
Hade ni nån tur igår då? Det hade jag =P Kollade lite på Live Earth på natten också och då uppträdde Pussycat Dolls på scenen UTAN (oj, nu höll jag på att avslöja vem som vann =O) vinnaren av The Search for the Next Doll. Weird, tycker jag.

Ska in till stan igen, glömde lite saker igår. Nä, nu ska jag prova min nya ögonskugga =) Var ett tag sen jag red nu så jag har lite avbstinens. Därför slänger jag in en bild på när jag tävlade min ögonsten Crest för första gången och vi kom tvåa =)

Snyggaste ekipaget

NYTT I GARDEROBEN

NYTT I GARDEROBEN
Jaha, 070707 är det idag. Det är en speciell dag. Det hänger nåt i luften (bortsett från regn då) som man inte riktigt kan sätta fingret på. Den ultimata turdagen sägs det också vara. Jag trodde att den sjunde och sista Harry Potterboken skulle komma idag, men ack så fel jag hade. Dessutom gifter sig folk som på Las Vegas drive ins idag. Så, har ni haft nån tur då? Jag har =) Jag letade efter laddaren till telefonen. Inte nog med att jag hittade den, jag hittade också ett par Ray-Ban Wayfarers =O. Jag fattar ingenting. Jag visste inte ens att nån i min familj ägde ett par. De bara låg där. Som när man plockar svamp och det inte finns nåt och nästa dag står det en stor herr kantarell där.

Kom just hem från stan. Köpte lite sånt där tråkigt som man inte vill, men tyvärr måste, lägga pengar på. Mousse, hårspray och lite sånt. Köpte däremot en ögonskugga från IsaDoras mineralserie. Ville bidra lite till den här Live Earth-känslan, dessutom var den fin =). Hittade också ett litet linne på Mango för 85 spänn =) Tyckte den påminde lite om Primp linnena.

Jag tycker verkligen att det är jättebra med Live Earth galan. Två miljarder uppskattas se den världen över. Vad häftigt det skulle vara om man i framtiden såg tillbaka på den här dagen som då människan tog sig i kragen och allt förändrades. Det kanske blir en internationell "jorddag" eller nåt liknande. Jag hoppas den kommer ha den effekt som man väntar. Jag hoppas det vänder idag.

TITTAR PÅ LIVE EARTH

Sitter nu och tittar på Live Earth och just nu spelar ett band som jag inte har hört tidigare i Sydney och det är skitbra! De spelar grym musik och hela publiken på nåt hundratusen står och klappar händerna och runt om arenan kan man se gryningen smyga fram. Tyckte att själva vinjetten till Live Earth var riktigt häftig.

NINE CITIES
SEVEN CONTINENTS
ONE MESSAGE

Coolt va? =P

LIVE EARTH

Morning Glory
Vaknade vid kvart över nio...tidigt, jovisst men jag har hunnit med en hel del =) Sorterade tvätt, tog en duch, slängde in två maskiner i tvättstugan och åt sen frukost. Youghurt och müsli =P Ska snart gå ner och hänga in den i torkskåpet. Tråkigt, men skönare när det är klart.

Ska sen dra in till stan och köpa lite grejer. Märkte imorse att hårsprayen och moussen är slut så jag får fixa det också idag. Blev äntligen klar med den låt som jag har hållt på med ett tag nu. Det är så skönt när man bara har den klar. Har inte haft tid och inte orkat heller för den delen men igår kväll tog jag mig i kragen och gjorde klart den. Skönt, skönt.

Idag är Live Earth. Sammanlagt nio koncerter som kommer att hållas välden över till förmån för miljön. SVT sänder, ingen aning om när dock och med är artister som Justin Timberlake, Madonna, Rihanna, Red Hot Chili Peppers och svenska Mando Diao fick också vara med =D

Ha en bra dag alla =)
Cin cin

VERKLIGASTE "DAGENS OUTFIT" NÅNSIN

VERKLIGASTE
Tee, shorts, peetoes och wraparmband från kyssjohanna? Glöm! Här kommer "dagens outfit" som förmodligen är mycket vanligare än alla klänningar, ballerinas och tröjor med tryck. Glöm moderiktiga halsband, söta örhängen, ringar och armband. Chockrosa nagellack ska vi inte ens tala om. Då har vi en "dagens outfit".

FREDAGSPRAT

Morrn, morrn
Fick lite sovmorgon idag men jobbar en timma extra ist. Måste sen köpa en ny guldig ögonskugga och lite annat. Ska nog göra fläskpannkaka ikväll, mums =d.

Har städat lite nu på morgonen, dammsugit och tvättat spegeln i badrummet. Ska nu ta och knalla till jobbet. Jag fattar inte vad allt jag tänkte säga tog vägen =S Men men, ha en bra dag! =D
Cin cin

ELLER DEN HÄR?

DEN HÄR DÅ?
För 2000. Måste sluta kolla på gitarrer nu, annars får jag ännu mer beslutsångest =P

HJÄLP SÖKES - B'DAY PRESENT PART THREE

B'DAY PRESENT PART THREE
OK, nu får nu hjälpa mig lite till. Som tidigare nämnt ska jag önska mig en ny gitarr i födelsepresent. Frågan är då vilken jag ska önska mig. Någon av de där nere (den svarta) eller den här. Denna är en dreadnoughtgitarr och allt ingår: gitarrställ, gigbag, stämpipa, axelband och strängvev varav jag redan har de tre första. Grejen är då att denna gitarr med hela kitet kostar 1000 spänn och den där nere kostar 3000 utan tillbehör. Men fan, den där nere är ju så jäkla snygg! =S =S =S =S =S

TORSDAGSFUNDERINGAR

Ciao belli
Har jobbat idag. Rengjort lite hjälpmedel, haft gruppgymnastik, frågesport och gångträning. Tog en promenad hem. Var en vecka sen jag cyklade nu men jag har inte haft lust. Imorgon får jag en timmes sovmorgon. Jobbar en timme extra ist men, men. Det känns inte. Det är mest roligt faktiskt =P

Jag har tänkt på en sak. Jag tror att när man dör så sluts ens livs krets liksom. Riktigt små barn bara äter och sover och nu när jag har jobbat med äldre ett tag kan jag garantera att riktigt gamla människor bara äter och sover också. Många är som riktigt små barn. Det är jättekul faktiskt =)

Imorgon ska jag shoppa lite efter jobbet tror jag. Måste hitta en guldig ögonskugga, min är helt slut. Ska samtidigt passa på att kolla på lite klänningar. Eller om jag hittar nåt annat, det vet man ju aldrig =P

Hoppas ni alla har haft en bra dag =)
Cin cin

HJÄLP! HUR LÄGGER MAN PÅ ETT BREV?

Jag har insett en sak. Nuförtiden mailar man till varandra, posten har nästan helt försvunnit för alla som är yngre än 25 år. Nu har då min inte så brighta mamma - surprise, surprise - glömt sina linser. Jag måste skicka dem till henne i fjällen. Jag har lagt dem i ett brev men sen då? Var skriver man adressen? Den ska väl sitta på sidan där man inte klistrar ihop det? Frimärkena också va? Jag kommer bli stolt om det kommer fram =P
Ska nu kolla på Pussycat Dolls, det kommer bli ett riktigt coolt dansnummer ikväll.

Ajuste, säger du ärter eller ärtor?

HOTDOGKVÄLL

Äntligen hemma från jobbet. Gubbarna och gummorna älskade det! Lite visor, grillad varmkorv med bröd och vin till. Jag var grillmästare och grillade och tillredde alla korvar medan de andra sprang runt och tog beställningar och serverade vin. Jag var en fena på det där =P De satt ute jättelänge och glömde bort att det var kallt, nåt som jag inte gjorde - jag hade tre tjocktröjor på mig, trots att jag stod vid grillen. Norpade två korvar till mig själv också, det tyckte jag att jag var värd =P
HOTDOGKVÄLL
Gick iallafall hem, bussarna går så konstigt efter sju. Det var jättehärligt! Gick vägen nere vid marinan och tittade på alla måsar som just lärt sig flyga, gud så söta de är. Alldeles grå och ulliga. Varför kan de inte alltid se ut så?

Nu ska jag duscha och sen ska jag äta upp resten av mina chokladbollar. De som ni ser därnere =P
Ha en bra kväll
Cin cin

CHOCKLABOLLAR

CHOCKLABOLLAR
Ja, såhär blev dem. Finns bara tre kvar nu. Dem slinker snart ner =P

KORV MED BRÖD HETER DET

Morning alla
Börjar inte förrän vid ett idag så nu har jag just ätit frukost och jag funderar på om jag ska cykla men jag tror inte jag orkar. Kanske åker in till stan istället. Det är så mkt jag behöver. En klänning, en tröja, solisar, skor mm. Så förhoppningsvis får jag spendera lite pengar snart =)

Jobbar sent ikväll. Vi ska ha grillfest så jag kommer att få springa som fan med korvar och ketchup och senap i flera timmar. Kommer nog att bli lite tufft men ändå roligt =)

Mina chokladbollar blev smaskens, ska äta upp resten idag =P Hoppas det blir lite sol idag.
Ha en bra dag =)
Cin cin

B'DAY PRESENT PART TWO

B'DAY PRESENT PART TWO
Ja, det där med Iphonen gick ju åt pipan. Trodde att de hade funnits ett tag och sen släpps de dagen efter i USA =(. Har dock hittat en annan grej jag skulle vilja ha. Jag vill ha en ny gitarr och jag är jäkligt tänd på någon av dessa små underbaringar =) Jag tycker den svarta eller blåa, vad tycker ni? Den svarta påminnner lite om Marie Lindbergs. Vet inte om jag tycker att det är bra eller ej. Men vem kommer ihåg den gitarren om ett år?

Nu har jag just gjort chokladbollar, mums. Detta begrepp har legat som en mörk (bokstavligt =P) dimma omkring mig i flera dagar så idag var jag bara tvungen att baka lite =) Dessa ligger nu och blir lite kalla i kylen, damn skulle ha lagt dem i frysen så hade det gått fortare. Men men...nä jag tänker inte säga det där visdomsordet som man alltid fick höra när man var liten och som orsakade en stor vilja att dra ur hörapparaten, slänga ut den genom fönstret och kärringen därefter.

JAG GILLAR INTE BÖGAR!

Nej, det gör jag inte. Jag har just kommit underfund med det. Bögarna tar alla snygga killar från oss tjejer. Sällan blir man så ledsen som när man ser en snygg kille i en tidning till exempel och så kommer någon med den ödesdigra kommentaren, som på en halv sekund som får alla tankar och fantasier att kännas lika meninglösa som galonbyxor: "Han är bög". Det är så avslutande, ibland känns det som att nån just dog när man hör det. Hoppet är ute och det finns inget man kan göra åt saken. "Han är bög".

Förövrigt har jag jobbat som vanligt idag. Har gåtränat, tvättat lite hjälpmedel, haft tidningsläsning och hantverksgrupp och lite sånt. Imorgon börjar jag vid ett eftersom jag ska jobba på kvällen istället då det är grillfest. Nu ska jag snart fixa lite käk, wokgrönsaker och falafel tror jag det blir, och senare blir det Morden i Midsommer. Hoppas det är bättre än förra gången. Var lite trist då =(

Hoppas ni alla har haft en bra dag =)
Cin cin

BAMSE ÄR MIN VÄN

Jag har ett rivsår på bröstkorgen. Jag råkade riva upp det och nu vill det inte sluta blöda =( Tack gode gud för Bamseplåster =)

MÅNDAGKVÄLL

Kväll på er. Verkar som min förkylning inte blev värre än lite halsont under några timmar igår. Skönt. Har nu kollat lite på Extreme Home Makeover och Lyxfällan. Jag har en liten fundering kring EHM. Varför måste de bygga så mkt på så kort tid? Fattar att det är lite grejen och visst, de är många men undra om de har problem med byggfusk och sånt? Man kan inte göra allt ordentligt med den tidspressen. Har två i bygg/målarbranschen i familjen och de håller med mig. Weird. Hoppas dock att allt går rätt till och att den amäärica känsla som genomsyrar hela programmet från start till mål verkligen är äkta.

Har jobbat idag som vanligt. Lite gåträning och andra aktiviteter bestod dagen av. Mötte sen upp Hedvig inne i stan och åkte ut till Kungens Kurva för att hitta en hjälm åt henne. Det gick bra, bra och sen tog vi bussen till Stuvsta och pendeln hem därifrån.

Gjorde lite middag och har sen spelat lite, kollat påTV, slappat och tagit det allmänt lungt. Äntligen har jag skaffat sommarkort och imorgon har jag tänkt att åka in till stan en snabbis efter jobbet och glutta lite. Det är ganska skönt att vara ensam. Lite tomt dock när man går och lägger sig. Man är ju van vid lite ljud som rinnande vatten, nån som borstar tänderna, nån som vänder blad, TVn osv. Jag borde egentligen gå och lägga mig men jag kommer aldrig att kunna somna när det är såhär ljust. Jaja, hoppas ni alla har haft en bra dag =)

Cin cin

SUNDAY SERVICE

Har inte gjort så mkt idag, skrivit en låt till och lyssnat på en massa tjat så nästan fick krupp. Mams och paps åkte just upp till fjällen så nu är jag ensam hemma i två veckor. Äntligen kan jag ha fötterna på bordet, duscha hur länge jag vill, sjunga hur högt jag vill och kolla på vad jag vill. Hade nog följt med upp om det inte vore för att jag jobbar. Två veckor till har jag, men det går fort.

Känner dock att jag börjar bli lite förkyld =( Får käka c-vitamin. Nu ska jag göra middag. Blir lite nudelsoppa =P Och sen får vi se hur länge blovkchokladen håller. Jag lär nog äta upp den ganska fort =P

Hoppas ni haft en bra helg =)
Cin cin

GOA GOA

GOA GOA
I höst fyller pappa 50 och jag och min syrra har länge tjatat om att vi vill åka nånstans. Vi radade upp förslag som Karibien, Maldiverna, Kambodja, Australien, Maritsius, Zanzibar, Madagaskar osv. Sen kom dagen då vi satte oss vid ett bord och de sa "Vi har nåt vi skulle vilja berätta". Fatta livrädd jag blev, jag trodde de skulle säga att vi skulle få ett syskon eller nåt. Istället säger de att vi ska åka till GOA i Indien! Fatta glada vi blev =D. Hela familjen, till Goa när pappa fyller år. Mitt i november när alla nordbor börjar krypa ihop under paraplyn och trängas i busskurar då kommer vi ligga på en strand på Candolim Beach som är ett ganska lungt ställe men knappt en kilometer därifrån ligger Calangute Beach som har mer turist- och partyliv. Då kan man vara där på kvällen =) Det ska bli så jäkla härligt, jag längtar som fan. De sa att vi var så nära att åka till Senegal, vilket också hade varit häftigt men resebyrån kånka eller nåt så då vågade de inte satsa på det. Kuba var också på kartan och det hade också varit jäkligt kul men bara att komma dit skulle ta ett dygn typ och till Kuba kan man ändå åka till senare i livet.

Goa blir perfect. Dessutom är det tänkt att jag ska åka till Rom strax efteråt. Jäklar vilken höst jag kommer få =)
Vad ska ni göra då?