Jag är en friskis

God afton mitt herrskap =P

Är nu hemma sen en stund tillbaka. Har varit en jättebra dag idag. Hade lite sovmorgon och sen spanska och matte de första lektionerna. Efter det hade vi en liten håltimme då jag, Hedvig och Louise gick och köpte kaffe. Efter det var hade vi muntligt förhör på en bok som vi har läs (eller inte =P) men det gick bra ändå. Wikipedia är din vän =P

Sen drog jag och Hedvig till Friskis och Svettis för att, ja justdet, svettas en stund. Det var riktigt härligt! Ikväll händer inget speciellt. Jag ska plugga italienska eftersom jag har prov i det imorgon. Min enda lektion =D Eller, ja, vi har egentligen anti drog, alkohol- och rökningsföreläsning som vi ska gå på men orka sitta och lyssna på ett tre timmar långt aja-baja. HUA!

Istället ska jag ta en lång sovmorgon. Göra lite hemmaspa - typ lägga ansiktsmask och sånt. Alltmänt chilla helt enkelt. Det ska jag göra fram till provet och sen blir det stallet för att rida. Vi har match igen nästa vecka. Kom tvåa på den som jag red i helgen =)

Sist men inte minst måste jag passa på att gratta min sistah som tog körtkort idag! =D hoppaskutteliskuttdansaruntiringochtjooooa =D Grattis till dig!

Nu ska jag och pappa laga mat. Soppa blir det idag, mumma =d
Puss på er

Nu ska blodet flyta

Har alltid tyckt att det är en bra bloggrubrik och idag bestämde jag mig för att använda den. Nån sanning ligger det tyvärr inte i den =P

Just hemkommen. Helt underbar dag idag. Först och främst - FREDAG! Så himla skönt, äntligen är det helg och nästa vecka börjar vårterminsschemat. Har alltid tyckt att jag har fett bra schema på fredagar eftersom jag slutar tio över två men numera kommer jag att sluta tolv på fredagar! Hur lyrrigt är inte det? =D

Efter plugget åkte jag och Hedvig till Fridhemsplan. Vi hade planerat att träna på friskis och svettis men vi kände och så stela, såsiga och hade så ont i kroppen efter gympan igår (och ridningen för min del) att vi kände att vi kanske inte hade nån lust. Dit kom vi iaf fem i tre och då sa receptionisten att vi kunde få ett gratis pass (vannligtvis kostar det 90:- om man inte är medlem) om vi ville prova på. Så då bytte vi om på tre röda och stod sen och hoppade runt klockan tre.
Jätteskönt! Värken gick över och vi blev pigga.

Efter det åkte vi in till stan och jag köpte ett par skor, SOM jag behövde det! Och lite knopptofsar för jag ska nämligen tävla på söndag. Jag ska rida min underbara Crest och det ska gå hur bra som helst. You gotta think positive, right ;)

Nu ska vi snart äta och sen blir det lite fredagschill. Vad ska ni hitta pådå?