Jag är en friskis

God afton mitt herrskap =P

Är nu hemma sen en stund tillbaka. Har varit en jättebra dag idag. Hade lite sovmorgon och sen spanska och matte de första lektionerna. Efter det hade vi en liten håltimme då jag, Hedvig och Louise gick och köpte kaffe. Efter det var hade vi muntligt förhör på en bok som vi har läs (eller inte =P) men det gick bra ändå. Wikipedia är din vän =P

Sen drog jag och Hedvig till Friskis och Svettis för att, ja justdet, svettas en stund. Det var riktigt härligt! Ikväll händer inget speciellt. Jag ska plugga italienska eftersom jag har prov i det imorgon. Min enda lektion =D Eller, ja, vi har egentligen anti drog, alkohol- och rökningsföreläsning som vi ska gå på men orka sitta och lyssna på ett tre timmar långt aja-baja. HUA!

Istället ska jag ta en lång sovmorgon. Göra lite hemmaspa - typ lägga ansiktsmask och sånt. Alltmänt chilla helt enkelt. Det ska jag göra fram till provet och sen blir det stallet för att rida. Vi har match igen nästa vecka. Kom tvåa på den som jag red i helgen =)

Sist men inte minst måste jag passa på att gratta min sistah som tog körtkort idag! =D hoppaskutteliskuttdansaruntiringochtjooooa =D Grattis till dig!

Nu ska jag och pappa laga mat. Soppa blir det idag, mumma =d
Puss på er

Kommentarer
Postat av: Crazypill

Kul för syrran! =)

Postat av: Millan

Gah, böring. Uppdaterig bruden. PUSS

2008-04-18 @ 22:59:51
URL: http://camomillastaden.blogg.se
Postat av: felicia

uppdatering, jag börgar ju komma ikapp :P

2008-05-09 @ 12:18:35
URL: http://wiolas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback