IDAG HAR JAG FÅTT SJUNG =D

Hallå!
Vakande idag vid halv nio. Käkade  lite frukost och fixade lite här hemma. Drog till stallet vid ett-tiden när Hedvig skulle
rida och jag skulle fixa med ljudanläggningen inför tävlingen imorgon när jag ska vara speaker. Dressyrtävling blir det och jag har fixat musik, testat kablar, pluggat in och pluggat ur, tejpat, höjt, sänkt, input, nej nej nej - över blomman ska det vara, left amp, right amp, hörs det där?... Fick ordning på det till slut. Roligast var såklart att testa micken =D Sjöng några stumpar =P Ska det testas så kan man ju lika gärna göra det ordentligt. Ett, två, testing låter så tråkigt *gnällig*. Minns inte riktigt var jag sjöng men roligt var det i alla fall =) Allt jobb bara för att plocka ihop allt igen. Skiten kan inte stå ute under natten, det blir blött och kortsluter då. Men nu är det i alla fall organiserat så det är bara för mig att sätta upp imorgon.

Skulle ha gått på fest ikväll om det inte vore för att jag måste gå upp klockan sex imorgon bitti =( Får i alla fall frukost och lunch av stallet. Inte för att det är en kompensation för ett missat party men nåt ska jag väl få =P

Fick skjuts av en av tjejernas pappa som var måttligt road av taxibranschen men till huddinge kom vi i alla fall. Handlade lite och sa sen hejdå till Hedvig i Älvjsö som vanligt. Åkte hem och gjorde middag. Pizza med skinka, champinjoner och mozarella. Är inte det capricciosa förresten?  Mums =d Har tittat lite på friidrott och blir inte förvånad om Tyson Gay åker fast i en dopingkontroll snart. Han har vunnit guld i alla grenar han ställde upp i.
Vill inte vara skeptisk men vi har lite för dåliga erfarenheter av sånt för att tro att det "bara" är pure talent.

Yeye, nu ska jag duscha, dricka en kopp té och titta på när Martin Lidberg Och Cicci Ehrling dansar i Eurovision Dance Contest.

Peace out Sistahs (ja,Ranveig, jag fick inspiration från dig =P)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback