HELGENS LISTA!

Helgen närmar sig och därför kommer här - som alltid =D - helgens lista.

LÖRDAG
Solklart: Bänka dig framför Europas största händelse (enligt svenskarna). Se om OlasalO (gillar ni inte min logga jag har gett honom? Han heter ju ola salo både framlänges och baklänges. Som Anna ungefär =P) vinner i Eurovision song contest eller om det bli som det alltid blir: Sveriges experter säger att vi vinner. Ska de få rätt? Det hoppas vi iallfall på. Imorgon framåt midnatt kommer vi i allafall allihop att vara the worrying kind (ooh där fick jag till det=P)
Ola Salo
Helt OK: Stans studenter ordnar en flytande karneval. På Cosmonova visas en ny undervattensfilm, vid Sjöhistoriska muséet hålls Sveriges största kajakmässa (fri entré 11 - 16) och vid Smedsuddsbadet vid Rålambshovsparken samlas studenter från stockholms högskolor för att ha en karneval på vatten. Kl 14 sjöstätts alla farkoster =)

I Nödfall:Ta dig till Skansen där Linnéåret invigs klockan 10.30 i Rosenträdgården med sång, musik och herr Linné till häst (återuppstånden?). Självaste landshövdingen tar sig dit och inviger.

SÖNDAG
Solklart:
Om du inte har varit på grönan än så är det hög tid nu. Prova nya bergisen Kvasten. Bättre än Jetline?

Helt OK: Är du intresserad av kampsport så ska du ta dig till Gärdeskolan där SM i Shorinjikempo hålls. En japansk form av budo där tävlingarna består av uppvisningar. (Detta kanske var på lördagen, är inte riktigt säker =S)

I Nödfall:
Ta dig till Ågesta och följ med på fågelskådning på morgonkvisten. Se på fåglar som just har återvänt från Afrika. Samling vid Ågesta ridskola kl 7. Fågelskådning är faktiskt skitkul. Vi gjorde det i sjuan. Speciellt i ågestas träsk är roliga att gå i haha fy fan vilka roliga minnen jag har från den natten. Hälsa sothönorna från mig =D

Hoppas ni nu får en riktigt bra helg =)

Kommentarer
Postat av: jätteanonym

som om det va du som kom på att han heter samma baklänges... Hoppas du även vet att Salo är hans "artistnamn", han döpte om sig till det, just för att det skulle bli likadant namn baklänges som framlänges! ... hej då ...

2007-05-11 @ 23:09:28
Postat av: Lea

Nähä, you goooootta be kidding =O Berätta nåt jag inte redan vet

Postat av: max

kasst de gick för sverige da-.-

2007-05-12 @ 23:51:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback