Helgtips


Har du ingen aning om vad du ska göra i helgen? Här kommer lite tips för alla på vad du kan roa dig med under  lördag, söndag =)

LÖRDAG
Solklart
Bokstavligt! Ut i solen och gå. Det ska bli uppåt 15 grader. Annars är det inte helt fel att pallra sig iväg till nya varuhuset SOUK på drottninggatan 53, där Debenhams brukade ligga, nu när det är lönehelg och  allt. Spana in Nordens största Topshop, skor och accesoarer på Lollipops Paris eller den nystartade butikskedjan Pashion Cosmetics med skönhetsvård och kosmetik.

Helt OK
Bio
är ju aldrig fel =P. Ta med pojk-/flickvännen eller några kompsar och kryp upp i biofotöljen med lite popcorn, en påse från karamellkungen och kolla på nya BECK-rullen "Den svaga länken" som som just haft premiär. Den tänker iallafall jag se inom den närmaste framtiden =P Vill man inte se den så kan man kolla på Jim Carry i en seriös roll i filmen "The number 23" som handlar om den magiska numret 23 (nähä?=). Carry i en seriös roll...undra hur det blir, hm...

I Nödfall

Antikmässan på Stockholmsmässan i Älvsjö. Allting till salu, 130 kr inträde.

SÖNDAG
Solklart
Luft
kan man aldrig få för mycket. Packa picnic-korgen och stick till Kungsan. Sitt på en filt, läs en tidning, sola, ät en glass och njut av livet.

Helt OK
Vårkänslorna kan ju inte undgå någon så träna lite inför sommarsäsongen på badminton. Riktig sommarsport som ger bra träning och som samtidigt är skitkul. En bana brukar kosta runt 50-lappen att hyra nån timme.

I Nödfall
Plugga
till det där provet du har nästa vecka. It's gotta be done, you know =P

CIN CIN =)


Kommentarer
Postat av: Dag-Harald

Bra tips! Vill ha nya nästa helg:)

Postat av: Isola

hihi den där kenza har nämt dig i sin blogg :P

2007-03-24 @ 09:34:08
URL: http://sthlmfinest.blogg.se
Postat av: Kenza

haha nedå, d va bara roligt;D

2007-03-24 @ 10:36:00
URL: http://KENZAAS.blogg.se
Postat av: Sophie

Bra helgtips! Var inne på SOUK tidigt igår, jättelite folk, och jag kan säga att det var bra där, kommer shoppa där mycket :D

2007-03-24 @ 11:40:56
URL: http://soff.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback