¡VIVA MADRID!

WHOHOOO. Fotbollsnörd som jag är har jag självklart följt dramat om vem som ska vinna den spanska ligatiteln. Jag hejade på Real Madrid eftersom jag ville att Beckham skulle få ett bra avslut i La Liga.
VIVA MADRID
Mallorca tog dock ledningen i första kvarten och satte Madrid i en madrömssituation eftersom Barcelona ledde mot Ginástica Tarragona. Spelet var länge i chock - stillastående och laget sökte tråkiga, fasta situationer. Van Nistelrooy sträckte en lårmuskel och tvingades byta i 33 minuten och Beckham fick gå ut i 56, också han något haltande. Kort därefter kvitterade Madrid, tyvärr precis när Beckham hade gått ut, men han verkade inte sur över det och genast sattes spelet igång. Los Madrilenos (med krumelur på n'et) började sätta fart, ivrigt påhejade av sin kokande klack. Till slut kunde inte Mallorca hålla emot längre utan Madrid tog ledningen med 2-1 och i 86 minuten 3-1. Beckhams inbytare Reyes stod, tyvärr lite grann, för två av målen, men det verkade inte bekomma Becks alls.

Stadion kokade när slutsignalen gick och arenan släcktes ner för att stämningen skulle förstärkas när publiken viftade med programpapprena vars baksida var beklädd med spegelpapper. Beckham och Roberto Carlos var glada, vilka båda gjorde sin sista match för Real men gladast var nog målvakten Casillas som grät vid 2-1 målet och Van Nistelrooy, trots att han blev tvungen att kliva av.

Glada var även Mrs. Beckham och deras barn samt grannarna och bästisarna Tom Cruise och Katie Holmes som var på plats för att hylla sin brittiske vän med världens känsligaste högerfot. De kysstes och kramades och hade det mysigt.

Härligt för Beckham att få avsluta så ebjublat utan att någon ifrågasätter honom =) Nu väntar livet i USA med L.A Galaxy och förhoppningsvis landslagsspel i EM. Bara han inte blir scientoglog. Jag är rädd att Tompa ska ha för stort inflytande på honom.
-----------------------------------------------------------------------------------
Uppdatering

Var riktigt coolt när hela stadion sjöng E-Type's låt "Campione" efter slutsignalen =)


Kommentarer
Postat av: Natta

tackar :D han är så söööt :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback