FREDAG

Ja, så var det äntligen helg. Skrev den där svenskagrejen idag. Fick också veta att man skulle ha lämnat in ett A4 med en analys av reklampowerpointen vi gjorde. GUD! vad roligt att jag visste det. Det är bara att sätta sig med det imorgon kväll eller nåt sånt. Fan alltså ibland blir jag så trött på den där cp-skolan att jag bara vill, jag vet inte vad. Och jag är inte ensam.

Det var iallafall en helt ok fredag idag =) Började inte förrän tio över elva och jag köpte en kaffe på 7/11 innan. Efter svenskan hade vi lunch och den tillbringade jag och Ida och Hedvig tillsammans. Sanna och Louise hade redan slutat då medan i var tvugna att ha latin. I matsalen hade de i allafall mysat till det hela med lite nedsläckt belysning och tända ljus. Dessutom fick vi Ris á la Malta till efterrätt, mumma =d

Efter plugget åkte jag till häst och hundhuset. Fick sällskap av Hedvig och Martin. Köpte ett par svarta lindor. Efter det skildes vi åt. De skulle möta upp Hedvigs mamma. Jag gick runt en stund och funderade på julklappar. Kom inte fram till nåt särskilt =(

Mötte sen upp mamma och tillsammans gick vi och handlade. Pappa skulle ut på kvällen så det blev bara hon och jag. Vi gjorde laxmackor med sallad och hovmästarsås. Vi hade ingen direkt inspiration men det är lite julig mat och vi kände oss lite juliga. Till efterrätt blev det en jättegod äppelpaj och vaniljglass.

Imorgon är det stallet som gäller. Ska vara där redan klockan ett. Är vanligtvis där vid två. Vi ska planera inför Luciafirandet på söndag och klockan fyra ska vi genrepa. Vi ska träna lite mer på kadriljen och så.

Ska försöka beta av lite plugg sen på kvällen. Jobbigt för stunden men underbart när man är klar. Nu ska jag läsa lite VeckoRevyn innan jag släcker.
Natti =)

Kommentarer
Postat av: max

haha hörde du va som hände papporna da?:P^^ dom e så roliga ibland^^

2007-12-17 @ 03:48:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback