DARMA, GRILLNING, OCH CYKLING

Oj, vilken härlig dag jag har idag. Igår vaknade jag vid tio och åt frukost med familjen. Sen åkte jag till stallet och red Darma, här kommer en bild på henne
DARMA
Tidigare har jag haft lite problem med henne, hon slår ofta med huvudet men igår gick det jättebra, hon gick jättefint. =)

Hemma igen möttes jag av mamma som gjorde potatissallad och marinerade kött. Sen tog vi cyklarna och stack ner till Årstaviken och grillade på klipporna i kvällsolen. Pappa har köpt en riktig Svensson väska med fack för allt. Bestick fanns med, fastsatta i såna där gummiband ni vet på insidan liksom tallrikar, salt, peppar, vinöppnare, vinfack som man kan ta loss från väskan mm. Pappa var så stolt över sin väska, fan vad jag garvade. Dessutom skulle han känna på vattnet och halkade förstås, slog sig inte men jag kunde verkligen se hur det skulle gå redan när han sa att han skulle gå ner. Pappa drog igång grillen och snart åt vi en jättegod premiärgrillmiddag bestående av marinerade fläskkotletter, potatissallad med salladslök, zucchini, champinjoner, balsamvinäger och olivolja med chili-pickles sås.

När pappa skulle tömma grillen halkade han igen - förstås =P Haha, det var jättemysigt iallafall =)

Idag vaknade jag vid kvart över elva, vilket är ganska sent för mig. Gick upp och åt frukost och kollade sen på Pussycat Dolls serien på youtube. Jag vet vem som vinner =P Men det har jag vetat länge. Sen har jag cyklat occh duchat och om en knapp timme börjar cityakuten.

Mamma och pappa är iväg och kollar på en ny bil. Det blir en Mitsubishi en sån med täckt flak, pappa behöver det i jobbet. Ska bli så skönt med ny bil.

Jaja ha en fin söndag allihop. Imorgon är första dagen på jobbet =)

Kommentarer
Postat av: Patricia

(Svar)
Det är tråkigt att städa. Men när det är gjort är det riktigt skönt. :)

Postat av: Anna

söt totto :) hehe

2007-06-17 @ 15:22:26
URL: http://www.anna851219.blogg.se
Postat av: Lisa

sötnos :)

2007-06-17 @ 15:37:47
URL: http://lisagood.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback