NYTT I GARDEROBEN

NYTT I GARDEROBEN
Jaha, 070707 är det idag. Det är en speciell dag. Det hänger nåt i luften (bortsett från regn då) som man inte riktigt kan sätta fingret på. Den ultimata turdagen sägs det också vara. Jag trodde att den sjunde och sista Harry Potterboken skulle komma idag, men ack så fel jag hade. Dessutom gifter sig folk som på Las Vegas drive ins idag. Så, har ni haft nån tur då? Jag har =) Jag letade efter laddaren till telefonen. Inte nog med att jag hittade den, jag hittade också ett par Ray-Ban Wayfarers =O. Jag fattar ingenting. Jag visste inte ens att nån i min familj ägde ett par. De bara låg där. Som när man plockar svamp och det inte finns nåt och nästa dag står det en stor herr kantarell där.

Kom just hem från stan. Köpte lite sånt där tråkigt som man inte vill, men tyvärr måste, lägga pengar på. Mousse, hårspray och lite sånt. Köpte däremot en ögonskugga från IsaDoras mineralserie. Ville bidra lite till den här Live Earth-känslan, dessutom var den fin =). Hittade också ett litet linne på Mango för 85 spänn =) Tyckte den påminde lite om Primp linnena.

Jag tycker verkligen att det är jättebra med Live Earth galan. Två miljarder uppskattas se den världen över. Vad häftigt det skulle vara om man i framtiden såg tillbaka på den här dagen som då människan tog sig i kragen och allt förändrades. Det kanske blir en internationell "jorddag" eller nåt liknande. Jag hoppas den kommer ha den effekt som man väntar. Jag hoppas det vänder idag.

Kommentarer
Postat av: Linn

coola glajjor!

Postat av: ~Johanna~

Coolt linne! Hoppas du har haft en bra dag =)

2007-07-07 @ 19:12:59
URL: http://sayitall.blogg.se
Postat av: Natta

inte för att vara för petig men det är latte i koppar ;P vissa gör så :D men men :D mönsret är coolt.. vill också göra så.. kan nu bara enkla mönster :)
okej :) ha det fint.

2007-07-07 @ 19:35:48
URL: http://naaatha.blogg.se
Postat av: Victoria

hehe jag har väl mest legat hemma med världens huvudvärk och illemående som ett straff sen igår :P så vet inte riktigt om jag kan kalla något som hänt idag för tur :P

2007-07-08 @ 01:33:37
URL: http://virraan.blogg.se
Postat av: jane

Åh, snygg den va! :D

2007-07-08 @ 10:06:05
URL: http://jane,webblogg.se
Postat av: Jordii

snygga brillor :D

2007-07-08 @ 17:18:58
URL: http://jordiis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback